5 Syytä, miksi virtuaaliassistenttipalvelu parantaa tuottavuuttasi

20.8.2019 15:15:37

Tuottavuus on jokaisen konsultin elämän suola. Kun teet sitä, mitä rakastat, pääset todennäköisemmin flow-tilaan, jossa ajantaju häviää, kaikki tuntuu hyvälle ja stressistä ei ole tietoakaan. Mutta minkä vuoksi et ole kuitenkaan aina parhaimmillasi ja tuottavimmillasi?

Keskeyttävätkö kiireelliset tehtävät sinut koko ajan ja estävät sinua syventymästä käsillä olevaan tehtävään? Silloin, kun työtä on yksinkertaisesti liikaa yhden ihmisen harteille, ollaan vaarallisilla vesillä.

Työt alkavat kasaantua päälle, to do -listasi (ja kiire) kasvaa nopeammin, kuin se ehtii pienentyä, alat multitaskaamaan ja olet ärtynyt, et hoida asioita loppuun ja saat kaikki asiakkaasi tyytymättömiksi.

Entä jos kukaan asiakas ei enää palaa luoksesi ja pahimmillaan he pistävät huonon kokemuksensa eteenpäin? Puhumattakaan siitä, kuinka tämä kaikki vaikuttaa sinun ihmissuhteisiisi ja omaan hyvinvointiisi.

Tuntuuko sinusta, että hukut työhösi ja olet alkanut harkita lisäavun palkkaamista? Tässä artikkelissa saat selville 5 syytä, miksi virtuaaliassistentti parantaa tuottavuuttasi [sekä voisitko tuplata tuottavan työsi määrän hänen avullaan]

 

Tuottavuus = Tulokset

Faktahan on se, että mitä tuottavammin työsi hoidat, sitä parempi tulos näkyy viivan alla. Ja eikö tavoitteena olekin saada mahdollisimman paljon aikaan mahdollisimman pienessä ajassa? Jo Pareton periaatteen mukaisestikin sinun kannattaa keskittyä niihin hommiin, joihin käyttämällä aikaa 20% saat 80% tuloksista. Siitä on tuottavuudessa pohjimmiltaan kyse!

Silloin, kun olet tuottavimmillasi, sinulla on koko ajan hyvä hallinnan tunne ja stressi pysyy kurissa. Asiakkaasi rakastavat sinua ja hehkuttavat palveluasi sosiaalisessa mediassa, kun kerta toisensa jälkeen pysyt deadlineissa ja pystyt tarjoamaan kaupan päälle aivan timanttista palvelua. Samalla teet järkyttävän kovaa tulosta ilman, että sinusta edes tuntuu, että tekisit töitä!

Miltä tuntuisi elää ilman jatkuvaa kiirettä ja kaaosta ja loistaa kaikessa siinä, mitä teet? Seuraavaksi kerron sinulle viisi syytä, miksi virtuaaliassistentti auttaa sinua olemaan tuottavampi ja saavuttamaan kaiken tämän!


5 Syytä, miksi virtuaaliassistenttipalvelu lisää tuottavuuttasi


#1 Sinulle vapautuu aikaa tehdä sitä työtä, joka näkyy eniten viivan alla

Suurin syy sille, että et ole tuottavimmillasi on se, että sinulla ei ole aikaa tehdä sitä työtä, joka näkyy kaikista eniten viivan alla. Mikäli rutiininomaiset työt keskeyttävät aina tuottavan työn tekemisen, voisi lisäavun hankkiminen olla paikallaan.

Silloin, kun käytät 50% potentiaalistasi saat 50% tuloksia. Kun käytät 100% potentiaaliasi saat myös parhaita mahdollisia tuloksia!


Onko rutiininomaisten töiden tekeminen oikeasti sitä, mihin haluat potentiaaliasi käyttää? Entä jos delegoisit kaikki sellaiset työt, joita et halua tai sinun ei kannata tehdä, ja alkaisit saada sellaisia tuloksia, joita täydellä potentiaalilla saavuttaisit? Osaava virtuaaliassistenttisi hoitaa puolestasi kaikki ne tehtävät, jotka estävät sinua hyödyntämästä koko potentiaaliasi – ja saavuttamasta kaikista parhaita tuloksia.

 

#2 Vihdoin joku hoitaa puolestasi ne työt, jotka jäävät aina tekemättä

Tutkimuksien mukaan asiantuntijoista 67% tekee liian monta päällekkäistä työtehtävää ja jopa 50% ei koe tekevänsä työtään niin hyvin, kuin haluaisi. Mikä on siis tällä hetkellä sinun suurin kompastuskivesi?

Jääkö tuottavuutesi puolitiehen vain siksi, että sinulla jää aina ne samat hommat tekemättä? Jäikö sinulta esimerkiksi kauppa taas klousaamatta, koska et yksinkertaisesti ehtinyt kaiken kiireen keskellä kirjoittamaan tylsää ja aikaa vievää tarjousta?

Kylmä fakta on kuitenkin se, että asiakkaasi siirtyvät välittömästi kilpailijalle, jos hommat eivät tule hoidetuksi - varsinkaan riittävän nopeasti! Vapauta siis itsellesi aikaa delegoimalla virtuaaliassistentillesi kaikki ne kiireelliset tehtävät, jotka aina keskeyttävät sinut sekä ne työt, jotka jäävät yksinkertaisesti tekemättä. Tuottavuus nousee dramaattisesti jo siitä syystä, että hommat tulee yksinkertaisesti hoidetuksi!

 

#3 Assistenttisi tuntee prosessit yhtä hyvin, kuin omat taskunsa

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa jokin tärkeä ja kiireellinen homma vain, koska et ole ihan varma, mistä pitäisi aloittaa? Tai tuntuuko aloittaminen vain hankalalta, koska mielessä pyörii tuhat ja sata muutakin asiaa, jotka pitäisi saada hoidetuksi – ja pian?

Loppujen lopuksi jokainen hoidettava homma on oma prosessinsa: mitä pienemmiksi askeleiksi osaat nuo tehtävät pilkkoa, sitä tehokkaammin työsi hoidat ja sitä tuottavampi sinä olet. Esimerkiksi yhden blogiartikkelin tekeminen saattaa kuulostaa yksinkertaiselta hommalta, mutta sekin koostuu oikeastaan useasta eri askeleesta:

 

tuottavuus

 

Tuottavuutesi kasvaa roimasti jo sillä, että teet vain kaikista rutiininomaisista hommista omat selkeät prosessinsa.

No time? No problem! Assistentillasi on käytössään prosessityökalu, jonka avulla hän saa tehtyä useat rutiininomaiset hommat jopa tuottavammin kuin sinä itse tai perinteinen työntekijä! Virtuaaliassistenttisi tehtävät ovat hänen omaa ydinosaamistaan ja yksinkertaiset prosessit tekevät hänen työskentelystään todella tehokasta.

 

#4 Virtuaaliassistenttisi on tuottavampi, kuin sinä itse

Loppujen lopuksi tuottavuudellakaan ei ole väliä, jos tulosta ei synny. Laskutettava työ on se, mikä näkyy välittömästi viivan alla. Kaikista isoin hälytysmerkki pitäisi soida silloin, kun sinulla ei ole edes aikaa tehdä tarjousta uuden asiakkaan hankkimiseksi tai jos sinulla ei ole aikaa hoitaa asiakkuuksiasi riittävän hyvin.

Suhteellisen edun mukaan kahden osapuolen kannattaa molempien keskittyä omaan ydinosaamiseensa, vaikka kaiken tekeminen itse olisi halvempaa.


Laskutettavasta työstä saat kuitenkin kaikista eniten tuottoa, josta osan voi käyttää muiden tehtävien ulkoistamiseen. Aika on rahaa, joten miksi käyttää aikaa asioihin, jotka eivät tuo maksimaalista hyötyä? Sen sijaan, että pähkäilet rutiininomaisten tehtävien parissa, voit käyttää aikasi siihen, mikä tuo eniten rahaa yrityksellesi.

Jos siis joku saa hommat hoidetuksi edullisemmin, kuin mitä saisit laskutettavasta tunnista, niin eikö sellaiset hommat kannattaisi delegoida? Kuvittele, miltä tuntuisi, kun sinulle vapautuisi yhtäkkiä aikaa taas ideointiin ja suunnitteluun sekä kaikelle sille, mitä teet kaikista mieluiten.

 

#5 Pystyt keskittymään paremmin, kun mielessäsi ei pyöri tuhat ja sata asiaa

Tiedätkö sen tunteen kun uppoudut tehtävään niin syvällisesti, että muu maailma unohtuu täysin ja ajantaju häviää. Muistatko vielä kun keskittymisesi oli ennätyksellisen optimaalisella tasolla, huomasit puuhastelleesi tämän asian parissa monia tunteja ja lopulta koit ennennäkemätöntä mielihyvää aikaansaannoksestasi? Kyllä, kyse on kuuluisasta flow-tilasta!

Ja kuuluisa se ei ole ihan syyttä: tuottavuuden lisäksi, flow-tilassa opit nopeammin, olet luovempi ja kykenet ratkaisemaan monimutkaisempia ongelmia. Flown saavuttamista saattavat kuitenkin häiritä monet tekijät, ja niistä yksi pahimmista on erilaiset keskeytykset.

Jos työpäivissäsi on paljon aikaa vieviä ja rutiininomaisia tehtäviä, jotka estävät sinua saavuttamasta tuottavinta flow-tilaa, voisi virtuaaliassistentti palvelu olla sinulle juuri oikea ratkaisu. Delegoimalla rutiininomaisia ja toistuvia prosesseja saat helposti lisättyä kustannustehokuutta, tuottavuutta sekä tehostettua ajanhallintaa ja pääset itse keskittymään siihen mikä on tärkeintä.Testaa, voisitko tuplata tuottavan työsi määrän

On siis sanomattakin selvää, että tuottavuus on se juttu, mihin niitä paukkuja kannattaa käyttää. Ja joskus enemmän on vaan enemmän.

Tarvitset sitten sisällöntuottajaa, taloushallinnon asiantuntijaa tai myynnin tukea, niin meiltä saat kaikki ja vielä saman katon alta. Monen eri ammattilaisen palkkaaminen on vaivalloista ja riskialtista, ja et välttämättä edes tarvitse kaikkia kokoaikaisesti tai edes puolipäiväisesti. Kannattavinta on maksaa vain tehokkaista työtunneista.

Virtuaaliassistenttipalvelulla saat käyttöösi monta osaamista, mutta maksat vain käytetyistä työtunneista. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia työnantajan velvoitteista eikä stressata siitä, riittääkö työtä varmasti kaikille koko aikaa. Kätevää, eikö?

Lue lisää aiheesta >>> Delegoi Tehokkaammin ja Ansaitse Enemmän

Oletko mielestäsi tehokas?

 

TUOTTAVUUS

Testaa voisitko tuplata tuottavan työsi määrän osaavan virtuaaliassistentin avulla!

You May Also Like

These Stories on "tuottavuus"

Subscribe by Email