Virtuaaliassistentti Vs. Rekrytointi? 5 Syytä, Miksi Virtuaaliassistentti Päihittää Perinteisen Rekrytoinnin

8.5.2019 18:38:51
Oletko kyllästynyt loputtomaan työmäärään sekä siihen, että sinulle ei jää aikaa tehdä sitä duunia, mitä oikeasti rakastat? Haluaisitko tehdä enemmän laskutettavaa työtä, mutta jatkuvasti samat rutiinihommat estävät sinua keskittymästä olennaiseen? Oletko harkitsemassa lisäkäden palkkaamista, mutta korkeat kustannukset hirvittävät ja pitkät rekrytointiprosessit tuntuvat haasteellisilta?

Me tiedämme, kuinka ärsyttävää on käyttää aikaa sellaiseen työhön, joka ei periaatteessa tuota mitään. Mutta tiedämme myös, kuinka kallista ja haastavaa oikean tekijän löytäminen ja kouluttaminen tehtäväänsä on, puhumattakaan vaikeista päätöksistä ja mahdollisista virherekrytoinneista.

Haluaisitko helpottaa päätöksenteon tuskaasi ja tietää, miksi työntekijän hankkiminen palveluna on fiksumpi (ja helpompi) vaihtoehto perinteiselle rekrytoinnille?

 

5 Syytä, Miksi Virtuaaliassistentti Päihittää Perinteisen Rekrytoinnin

 

1. Maksat vain tehdystä työstä

 

Tiesitkö, että kun palkkaat virtuaaliassistentin, niin maksat vain tehokkaista työtunneista? Sinun ei siis tarvitse maksaa lounas- ja kahvitauoista, lomapäivistä tai esimerkiksi työntekijän kouluttamisesta.

Kerrot vain etänä työskentelevälle assistentillesi, minkä tehtävän haluaisit pois päiväjärjestyksestäsi, niin hän ryhtyy hommiin.

Lisäksi työntekijän hankkiminen palveluna perinteisen rekrytoinnin sijaan on huomattavasti joustavampi ratkaisu. Varsinkin jos työsi vaihtelee sesongin mukaan, joustaa palvelu tietenkin myös tarpeidesi mukana.

 

2. Juuri oikea tekijä yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti

 

Pitkät rekrytointiprosessit sekä aikaa vievä perehdyttäminen yhdistettynä siihen liittyviin kustannuksiin on meistäkin turhauttavaa. Rekrytointiin liittyy myös ikäviä riskejä, kuten virherekrytoinnin mahdollisuus. Ei ihme, jos et vieläkään ole hankkinut itsellesi lisää apukäsiä!

Siksi halusimme tehdä uuden työntekijän hankkimisen sinulle helpoksi.

Me hoidamme kaikki vaikeat päätökset ja hankalat prosessit puolestasi niin, että pääset vihdoin keskittymään siihen duunin, mitä rakastat.

Kerro meille, mitä ovat ne työt, joita et haluaisi, osaa tai sinun ei kannattaisi tehdä, ja me hankimme sinulle juuri oikean assistentin – ja vielä nopeasti!

 rekrytointi

3. Saat työntekijän edut ilman työnantajan kustannuksia

 

Uuden työntekijän palkkaaminen helpottaa välittömästi työtaakkaasi, mutta stressitasojasi se ei välttämättä laske. Rekrytoinnin hintalappu näkyy ja tuntuu vielä pitkään.

Oletko ikinä ajatellut, että jos hankkisit työntekijän palveluna rekrytoinnin sijaan, saisit kaikki uuden työntekijän hyödyt ilman perinteiseen työsuhteeseen liittyviä kustannuksia sekä riskejä: sinun ei siis tarvitse maksaa ylimääräisiä sivukuluja.

Palvelu sopii hyvin myös sitoutumiskammoiselle, sillä meistä pääset halutessasi myös eroon. 

 

4. Virtuaaliassistenttia ei tarvitse manageerata (koska tiedämme, että vihaat sitä)

 

Viha on vahva sana, mutta kuinka muuten kuvailisit kaikkea sitä työmäärää, joka liittyy palkalliseen työntekijään? Joka kuukausi tehtävät hallinnolliset työt sekä palkanmaksu vievät yllättävän paljon aikaa.

Kuitenkin hankkiessasi virtuaaliassistentin perinteisen rekrytoinnin sijaan, kaikki tylsät (ja pakolliset) työntekijään liittyvät duunit voit jättää meidän hoidettavaksi. Sinä pääset puolestaan keskittymään siihen työhön, jota rakastat - ja virtuaaliassistenttisi hoitaa kaiken muun puolestasi!

 

5. Saat saman katon alta käyttöösi monen ammattilaisen osaaminen

 

Mitä tulee työntekijän hankkimiseen, on osaamiseen liittyvä yhtälö hyvin simppeli: hankkiessasi itsellesi yhden uuden työntekijän, saat käyttöösi yhden henkilön osaamisen.

Joskus silti enemmän on vaan enemmän. Ehkä tarvitsisit kuumeisesti lisäkäsiä hoitamaan markkinointia sekä sisällöntuotantoa? Mutta toisaalta hallinnolliset tehtävät, kuten laskutus ja CRM:n päivittäminen, eivät ole ydinosaamistasi.

Entä jos saisitkin saman katon alta usean alan osaajista koostuvan tiimin – ja kaikki vielä avaimet käteen periaatteella?

Kyllä, tätä kaikkea on Smoothly.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Voi olla, mutta suosittelen sinua testaamaan itse. 

Lue lisää aiheesta >>> Delegoi tehokkaammin ja ansaitse enemmän

Oletko mielestäsi tehokas? Lataa tästä tehokkaan asiantuntijan 5 peruspilaria checklist!

rekrytointi

Subscribe by Email