Menestyneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit

28.10.2019 15:20:03

Kuluuko kaikki aikasi puurtamiseen, mutta et saa toivottuja tuloksia aikaan? Oletko kyllästynyt siihen, että vapaa-aikasi on aina kortilla, etkä nauti elämästä enää like-you-used-to-be?

Yrittäjä ei lannistu, mutta väsyneenä, stressaantuneena ja loputtoman työkuorman alle hautautuneena hymy ei välttämättä ole kovin herkässä. Onko haaveenasi menestyminen (ilman sydänkohtausta)? Tarkista, että peruspilarit ovat kohdallaan!

  

Menestyneen sisältömarkkinoinnin peruspilarit

1. Laadukkaat kotisivut

Miltä sinusta tuntuisi, jos laittaisit ison siivun budjetista siihen, että saat jonkun vierailemaan sivuillasi vain nähdäksesi, että hän poistuu saman tien?

Verkkosivuilla palvelusi esittely parhaalla mahdollisella tavalla on elinehto: kuvat ja tekstit vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka hyvin vierailija sivustollasi viihtyy – saati päätykö hän palveluasi ikinä ostamaan.

ACTION STEP 1: Oletko panostanut riittävästi palevlukuvauksiin, tuoden esille kaikki palvelun käyttötarkoitukset sekä hyödyt? Muuta tekstit mielenkiintoisimmiksi ja viimeistele ulkoasu laadukkaiden kuvien avulla, jotta lopputulos on houkuttelevan näköinen!

2. Houkuttelevan sisällön kirjoittaminen

Kaiken saatavilla olevan tiedon ja jatkuvien impulssien keskiössä asiakkaiden on TODELLA haastavaa tehdä päätöksiä. Heitä täytyy kouluttaa ja muistuttaa siitä, miksi juuri sinun asiantuntijapalvelusi on parempi kuin muiden tai kuinka se ratkaisee heidän ongelmansa.

ACTION STEP 2: Kirjoita säännöllisesti lukijoita hyödyntävää sisältöä asiantuntijablogiisi sekä tee inspiroivia sähköpostikampanjoita, joiden avulla houkuttelet kävijöitä sivustollesi.

Lue lisää aiheesta: Sisältömarkkinoinnin salat: näin koukutat tuntemattomasta kävijästä ostajan!

3. Timanttinen asiakaspalvelu 

Jos haluat erottua kilpailijoista tai sitouttaa satunnaiset kävijät, suosittelen panostamaan asiakaspalvelun laatuun. Sivustolla vierailevat eivät ehkä muista mitä sinä sanoit tai teit, mutta he aina muistavat, mitä sait heidät tuntemaan. Ja lopulta niiden tunteiden pohjalta ne ostopäätökset tehdään, eikö vain?

ACTION STEP 3: Sosiaalisessa mediassa asiakkaiden kuvien kommentoiminen lisää palvelun henkilökohtaisuutta sekä sähköpostin kautta vastaaminen nopeasti ja ystävällisesti, saa aikaan luottamusta palveluasi kohtaan. Ole tavoitettavissa niissä kanavissa, missä potentiaalisimmat asiakkaasi ovat: ja muista tarjota heille timanttista palvelua, joka kerta!

Lue lisää: 5 Askelta voittavan sisällön luomiseen

 verkkokauppa

4. Markkinointi sosiaalisen median avulla

Sosiaalisen median merkitystä ei voi korostaa liikaa. Sen avulla pystyy alkuvaiheessa kasvattamaan tunnettuutta erilaisten kampanjoiden avulla sekä löytämään potentiaalisia asiakkaita tulevaisuutta varten.

Somen avulla myös palvelusi fanit sekä vaikuttajat pääsevät esittelemään kokemustaan sekä hypettämään sitä oman kanavansa kautta.

ACTION STEP 4: Päivitä sosiaalisen median kanavia aktiivisesti sekä etsi alalla toimivia vaikuttajia, jotka voisivat tehdä postauksia palvelustasi. Kommentoi potentiaalisten asiakkaiden kuvia ja käytä relevantteja hashtageja, jotta potentilaaiset asiakkaat löytävät myös sinut!

5. Varmista, että aikasi riittää yrittämiseen (hyvinvointiasi unohtamatta)

Kuluuko sinulla kaikki aika rutiininomaisiin töihin sekä niihin tehtäviin, joissa et välttämättä ole parhaimmillasi?

Jotta yrityksesi voi menestyä, tulee sinun panostaa laatuun. Ja silloin, kun aika (ja jaksaminen) ovat kortilla, saatat herkästi alkaa tinkiä juurikin laadusta. #eikoskaan

ACTION STEP 5: Sinulla on vain 24 tuntia aikaa käytettävissä päivässä, joten jos aika tuntuu loppuvan kesken, niin ehkä pieni lisäapu voisi olla paikallaan? Me Smoothlylla haluamme auttaa sinua vapauttamaan itsellesi aikaa sekä kasvattamaan tulostasi tekemällä puolestasi kaikki ne tehtävät, joita et osaa, halua tai sinun ei kuuluisi tehdä.

verkkokauppa

Oletko mielestäsi tehokas?

Lataa tästä tehokkaan asiantuntijan 5 peruspilaria checklist!

Rekrytointi Vs. Virtuaaliassistentti

Subscribe by Email